Suvel reünie 2018 op 5 oktober

Op 5 oktober vond reünie plaats, gekoppeld aan het congres Frisian Foodture.
Onderstaand de uitnodiging.
Zodra beschikbaar volgt op deze plaats een verslag

Beste oud student,
Een paar maanden geleden zijn we met een groep oud studenten en Bolswarders, gestart om een mooie reünieavond in elkaar te zetten. Vele varianten zijn onder het genot van een wijntje gepasseerd, maar we zijn er inmiddels uit hoe de avond vorm gaat krijgen. De laatste reünie in Bolsward ligt al vele jaren achter ons. De mooie reünies in Leeuwarden staan nog scherp op het netvlies. Kortom het is weer tijd voor een ouderwetse avond ‘reünieëren’.

Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:
Hûske-to-let 3.0 gaat om 18.00 uur open. Tot een uur of 21.00 is er gelegenheid om te BBQ-en tezamen met een koud en warm buffet en naar alle waarschijnlijkheid heerlijke Bolswarder pizza’s. Je kunt de gehele avond het glas heffen met (non)alcoholische dranken, die tijdens deze avond ruim voorradig zijn. Tijdens het eten en natuurlijk na de maaltijden hebben we een leuke avond locatie ingericht om de herinneringen op te halen van Leeuwarden, Bolsward, De Dammen, De Sûvelflat, De Villa, De Paterbrugmanstraat, De Dieken, De Marwertflat, Het Bolwerk, enz, enz..

De gehele avond inclusief het eten en drinken kunnen we jullie aanbieden voor euro 35- exclusief BTW. Er komt meer informatie over slaaplocaties, alternatieve programma’s voor partners op vrijdag wanneer je het symposium bezoekt.

Aanmelden kan via de site www.frisianfoodture.nl of direct.

Partners zijn natuurlijk welkom. Ook zijn er combikaarten beschikbaar voor een bezoek aan de reünie en het congres op vrijdag 5 oktober. Deze keuze is te maken bij het inschrijven. Mocht u een uitnodiging van een sponsor ontvangen dan loopt de aanmelding via de route van de sponsor.
Zijn er vragen, schroom niet om ons te bellen of te mailen.

Groet,
Wouter Leijen | wouter.leijen@vreugdenhil.nl | 06-12343247
Martin Wijnia | martin.wijnia@hvhl.nl | 06-20917203
René Krijnsen | rene.krijnsen@ijssel.com | 06-22758527
Ben Smid | b-smid@home.nl | 06-37664050